Kiemelkedő hangminőségű, prémium Bluetooth® asztali hangszóró elegáns köntösben.

A Logitech ma mutatta be  Logitech® MX Sound prémium bluetooth asztali hangfalát, amely ötvözi a csúcsminőségű hangzást és a stílusos megjelenést. Az eszközzel, felsőkategóriás hangsugárzóinak és a hátrafele néző reflexcsöveinek köszönhetően teljesen újszerű hangélmény érhető el a dolgozóasztalnál, legyen szó zenéről, filmről vagy videókról. Az MX Sound mozgásérzékelős, világító irányító felülettel rendelkezik, amellyel egyszerű a hangerő beállítás és a Bluetooth párosítás is.

Az MX Sound-ot tervezésekor – a kiemelkedő hangminőség mellett – a legnagyobb hangsúlyt arra fektettük, hogy az eszköz bármely prémium asztali környezetbe tökéletesen illeszkedjen– mondta Philippe Depallens a Logitech Audio menedzsere és igazgató-helyettese. „A fejlesztés a kezdettől fogva arról szólt, hogy a hangszóró magával ragadó élményt nyújtson függetlenül attól, hogy a zene forrása számítógép, okostelefon vagy tablet.”

Az MX Sound 24 Watt-os csúcsteljesítménnyel és a hátrafele néző reflexcsövekkel garantálja a tiszta hangzást és torzításmentes basszust, a hasonló méretű hangszórókkal ellentétben szinte életre kelti a zenét.

A háttérvilágítással is felszerelt, érintésvezérelt gombok könnyű hangerő beállítást és Bluetooth kapcsolódást tesznek lehetővé. A készenléti üzemmód 20 perc inaktivitás után automatikusan bekapcsol, megelőzve, hogy idő előtt lemerüljön az akkumulátor. Az ezüst gyűrűknek és a prémium megmunkálású felületnek köszönhetően az MX Sound elegáns megjelenésével remekül mutat a Logitech többi prémium asztali kiegészítői pl.: Logitech CRAFT Advanced Keyboard billentyűzet, a Logitech Spotlight Presentation Remote prezenter és a Logitech MX Master 2S egér mellett.

Ár és elérhetőség

A Logitech MX Sound várhatóan 2017 októberétől lesz elérhető a www.logitech.com  weboldalon és egyes márkakereskedőknél 99.99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

További hasznos és érdekes cikkek a PixelDesigners Magazine digitális magazinban!

Magyarország első és egyetlen ingyenes kreatív digitális magazinja iPadre, nem csak a kreatív szakmákban dolgozók számára!

PixelDesigners Magazine

PDMtube VIDEÓK