A HP számos új terméket mutat be a 2018-as Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (Consumer Electronics Show, CES), amelyek a PC-k új generációját jelentik és izgalmas számítógépes élmények széles sorát kínálják.

A legújbb HP termékek – a világ legjobb teljesítményű átalakítható készülékétől az állandóan csatlakoztatott számítógépen át az élvonalbeli gaming technológiáig –  új szintre emelik a számítógépek teljesítményét, kialakítását és funkcionalitását.

“Napjainkban a számítógépes élmények minden szempontból újraértelmeződnek, ebben a HP jár az élen – mondta Anne-Sophie Hadberg, a HP Inc. Consumer Personal Systems üzletág Európa, Közel-Kelet és Afrika régiójának vezetője. – Alapjaiban változtatjuk meg az összekapcsolódás és az alkotás módját. A 2018-as CES-en bemutatott termékportfóliónk kitűnően szemlélteti, hogy milyen lehetőségek rejlenek abban, ha a felhasználók elvárása világszínvonalú dizájnnal  és nagyszerű mérnöki munkával párosul. Mindegy, hogy a világ legnagyobb teljesítményű átalakítható számítógépéről az ENVY x2 Always-Connected PC-ről vagy az OMEN gaming hardverek és szoftverek soráról van szó, a HP technológiája újraírja a játékszabályokat.”

HP Spectre x360 15 

A premium HP Spectre x360 15 , a világ legnagyobb teljesítményű átalakítható PC-je, 2,5-ször gyorsabb teljesítményt  és  egyedi grafikai megoldásokat ígér a 4K és 3D tartalmak zavartalan megalkotásához, szerkesztéséhez és streameléséhez.

A speciális jellemzők a következők:

 • Erő és teljesítmény a kreatív szakemberek számára: az aprólékos munkamenettől kezdve a hatalmas videós fájlok szerkesztéséig a felhasználók minden munkfolyamat során gyors és reszponzív teljesítményt és grafikai megoldásokat tapasztalnak majd köszönhetően a:
  • 8. generációs Intel® Core™ i7 8705G processzornak Radeon™ RX Vega M grafikus vezérlővel, amely több mint 12 órás üzemidőt kínál 30 perc alatt 50 százalékos gyorstöltsi technológiával.
  • 8. generációs Intel® Core™ négymgos processzornak NVIDIA® GeForce® MX 150 grafikus vezérlővel , amely több mint 13.5 órás üzemidőt kínál6 90 perc alatt 90 százalékos gyorstöltési technológiával.
 • Prémium kialakítás: CNC gép által gyártott aluminum váz adja alapját a 19,5 miliméter széles és 2,09 kg súlyú eszköznek. A sötét hamuszürke színben elérhető gép vékony zsanérokat kapott, hogy a lehető legkönnyebben alakíthassuk tabeltté, illetve használhassuk szórakozásra. A gép hangszórói ezúttal a billentyűzet felett kaptak helyet, hogy tökéletes hangzást biztosítsanak bármiylen módban is használjuk az eszközt. A keyboard olyan numerikus billentyűzettel rendelkezik, amellyel könnyen kezelhetők az Adobe gyorsgombok.
 • A képzelet szabja a határokat: Az 15,6 colos átmérővel rendelkező 4K UHD érintőképernyő és a HP Tilt Pen toll segít az ötletek legkönnyebb megvalósításában a digitalis vásznon. A tartós Corning® Gorilla® Glass 4 kijelző erős és karcálló, így menetközben is kényelmesen és biztonságosan használhatjuk.
 • Biztonságos és intelligens: az erős PC IR kamerája Windows Hello  támogatást kapott. A gép ujjlenyomat-olvasóval is rendelkezik, mindkét módszerrel gyorsan és biztsonágosan bejelentkezhetünk.

HP ENVY x2

A HP ENVY x2, a mindig csatlakoztatott, Intel® CoreTM processzorral ellátott PC-t (Always-Connected PC) úgy építették, hogy minden pillanatban munkára készen álljon.

Speciális termékjellemzők:

 • Vékony, könnyű és tartós: A ventilátor nélküli aluminium tablet 7,9 miliméter vastag és 0,76 kilogrammot  nyom. 12,3 colos WUXGA+ érintőképernyővel rendelkezik, amely Corning® Gorilla® Glass 4 anyagból készült, hogy az eszköz akkor is ellenálló legyen, amikor útközben használjuk.
 • Szerkesztésre és multitaskingra tervezték: a bőrszerű tok egy állítható állványt is tartalmaz, amelynek köszönhetően az eszközt könnyedén laptoppá varázsolhatjuk vagy használhatjuk olvasó és tablet módokban is.  A hátulról megvilágított billentyűzet 1,3 mm-es lenyomási sebességgel üzemel, így a gépelés mindig gördülékeny lesz, rossz fényviszonyok között is. A Windows Ink tollal a rajzolás és írás természetes élményt nyújt.
 • A produktivitás szabadsága, bárhol, akár 17 óráig töltés nélkül. Maradj produktív Windows 10 Home-mal, szinkronizáld eszközöd a Connected Modern Standby-jal  és csatlakozz az LTE-Advanced support opcióhoz Intel® XMM™ LTE modemmel!
 • Produktivitásra született: a hetedik generációs Intel® CoreTM Y-Series processzorokat3 a maximális teljesítményre tervezték. 256 GB PCIe SSD tárhellyel és 8GB LPDDR3 memóriával rendelkezik.

OMEN Game Stream

Az Omen Game Stream lehetővé teszi, hogy a gamerek bárhol, bármikor játsszanak a legmagasabb, AAA besorolású játékokkal is, kihasználva az OMEN asztali számítógépük erejét és teljesítményét bármilyen Windows 10 operációs rendszert használó mobilkészüléken, valamint szélessávú internetkapcsolaton keresztül.

További részletek:

 • Felhőalapú kapcsolat és játékélmény: Az OMEN Command Center applikáció segítségével a gamerek most már bárhová magukkal vihetik az OMEN játékélményt, illetve a játékra használt OMEN asztali számítógépüket, ami így felhőalapú játékszerverként végzi el a nagy teljesítményt igénylő feladatokat.
 • A játék határainak feszegetése: Bármilyen Windows 10 operációs rendszert használó mobilkészülékük segítségével a gamerek csatlakozhatnak OMEN asztali számítógépükhöz, így a kezükben tartott eszköz hardveres adottságait messze meghaladó játékokkal is játszhatnak, és egy hihetetlen, felhőalapú játékélmény részeseivé válhatnak.

 

OMEN X 65 Nagy Formátumú Gaming Kijelző NVIDIA G-SYNC™ technológiával

AZ OMEN X 65 Nagy Formátumú Gaming Kijelző NVIDIA G-SYNC™ technológiával egy új generációs, nagy formátumú gamer kijelző otthoni használatra, amely élvonalbeli 4K UHD megjelenítéssel és 65 colos képátmérővel rendelkezik.

További részletek:

 • Lenyűgöző grafika és teljesítmény: A kijelző 120 Hz-es frissítési frekvenciája és szupergyors átviteli sebessége lehetővé teszi, hogy a gamerek valóban élvezhessék mind a nagyszerű látványt, mind a teljesítményt, amelyekre szükség is van a versenyeken való győzelmekhez.
 • Magával ragadó látvány a játékhoz: A 4K UHD felbontás és a HDR-10 megjelenítés csodálatos színeket, fényt és kontrasztot biztosít a piacon kapható legújabb játékok esetében is.
 • Játékra, és még annál is többre tervezve: az NVIDIAG-Sync™ és az NVIDIA® SHIELD™ TV integrációs technolgóia hihetetlen fluiditást kölcsönöz a képernyőnek a játékhoz, filmek streameléséhez, tévénézéshez és a zenehallgatáshoz.

Az OMEN hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatban további információ az OMEN Game Streamről, valamint az NVIDIA G-SYNC™ technológiával ellátott OMEN X 65 Nagy Formátumú Gaming Kijelzőről írt blogbejegyzésekre kattintva található.

Ár és elérhetőség

 • A HP Spectre x360 15 colos laptop várhatóan 2018 februárjától lesz elérhető Európában, a Közel-Keleten és Afrikában (EMEA-régió) 1799 Eurós ajánlott fogyasztói ártól.
 • A HP ENVY x2 laptop-táblagép várhatóan 2018 áprilisától lesz kapható Európában, a Közel-Keleten és Afrikában (EMEA-régió) 999 Eurós ajánlott fogyasztói ártól.
 • Az OMEN Game Stream szolgáltatás várhatóan 2018 tavaszától lesz elérhető az OMEN rendszereken.
 • Az OMEN X 65 Nagy Formátumú Gaming Kijelző NVIDIA G-SYNC™ technológiával várhatóan 2018 őszén érkezik. Árát a termék bemutatásához közeledve hozzák nyilvánosságra.

További hasznos és érdekes cikkek a PixelDesigners Magazine digitális magazinban!

Magyarország első és egyetlen ingyenes kreatív digitális magazinja iPadre, nem csak a kreatív szakmákban dolgozók számára!

PixelDesigners Magazine

PDMtube VIDEÓK