A januárban felavatott Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémián zajló nemzetközi mérkőzéssel indítja a DIGI Sport új online csatornáját, a Digi eSportot. A magyar FIFA Pro Clubs válogatott a Románia elleni mérkőzést április 27-én, pénteken játssza.

A Lenovo Magyarország és a Honvéd sportegyesület összefogásából létrejött Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia terme ad helyet az idei szezon egyik legjobban várt FIFA18 mérkőzésének, a magyar-román FIFA Pro Clubs válogatott meccsnek. A találkozót a 11 fős magyar válogatott, az ország első profi e-sport edzőterméből játssza majd le. Az április 27-én, pénteken 20:30-kor kezdődő mérkőzés élő közvetítése a www.twitch.tv/digiesport és a www.digisport.hu oldalon követhető.

A személyi számítógépek piacvezető vállalata, a Lenovo elkötelezett támogatója a feltörekvő hazai e-sport nemzedéknek, ezt bizonyítja a Lenovo Legion Kupa is, amely évek óta teret ad a gamer közösségnek. „A Lenovo számára különösen fontos a dinamikus fejlődés. A méltán híres Lenovo Legion sorozattal is ezt a vállalást képviseljük, amellyel szeretnénk az összetartozás érzését erősíteni a hazai e-sport közösség lelkes játékosaiban” – tájékoztatott Lukács Anita, a Lenovo Magyarország ügyvezető igazgatója. 

Az akadémia a hazai e-sport nemzet felnevelése mellett egy másik jelentős vállalással is fellépett: „Ha többet sportolsz, olcsóbban e-sportolsz!” szlogennel hívja fel a figyelmet a sportegyesületben elérhető korlátlan konditerem használatra és úszó edzésre, amelyeken az akadémián e-sport bérletet váltó játékosok ingyen részt vehetnek. 

A LoL, CS:GO és a nemrég indult FIFA Pro Clubs és 1v1 edzésekre online lehet jelentkezni, a friss hírekről és újdonságokról a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia Facebook oldalán (https://www.facebook.com/honvedesport/) tájékozódhatnak az érdeklődők.

További hasznos és érdekes cikkek a PixelDesigners Magazine digitális magazinban!

Magyarország első és egyetlen ingyenes kreatív digitális magazinja iPadre, nem csak a kreatív szakmákban dolgozók számára!

PixelDesigners Magazine

PDMtube VIDEÓK