A Lenovo a 2018-as Infocommon mutatja be a tárgyalótermi megoldásokra létrehozott termékportfólióját, amelynek része az új ThinkSmart Hub 700-as modell. 

A Lenovo a tárgyalás élményének fejlesztése érdekében folyamatosan dolgozik az újabb technológiákon és a különböző partnerkapcsolatok kialakításán. A vállalat célja olyan eszközök nyújtása, amelyek a tárgyalótermeket jelenleg jellemző körülményeket, – mint például a kihasználatlan terek, a megbízhatatlan csatlakozási lehetőségek, rossz hangzás, a tartalommegosztás hiánya és a feleslegesen sok vezeték – megszüntesse a hatékonyság és produktivitás érdekében.

Az új ThinkSmart Hub 700 hardver és szoftver felület lehetővé teszi:

  • A helyi és a távoli felhasználók gyors csatlakozását és tartalmak egyidejűleg történő megosztását bármely eszközről, legyen szó vezetékes vagy vezeték nélküli készülékről.
  • Az intelligens hardver szenzorai észlelik a résztvevők jelenlétét és egyszerűen párosítják a készülékeket.
  • A Dolby Audio™ hangsugárzó rendszer használatával a hangzás megfelelő erősségének és érthetőségének elérését, köszönhetően a Dolby által tervezett hangszóróknak.
  • Az egyesített kommunikációs felületek, így például a Skype for Business, a Zoom vagy a BlueJeans zökkenőmentes működését.

A ThinkSmart Software Platform széleskörű kezelési konzol:

  • Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tervezett vagy adhoc találkozókat kezdjenek azonnal.
  • Olyan alkalmazásokat kínál, amelyek segítik a felhasználókat az egyszerű csatlakozásban és a gyors tartalommegosztásban.
  • Segít a rendszergazdáknak a ThinkSmart Hub 700 karbantartásában és telepítésében, jelentést ad a tárgyalóterem állapotáról és helyszíni telemetriát biztosít.

A vállalkozásoknak egyre nagyobb az igényük a mai digitális és globális világban a hatékony működésre. Éppen ezért is elengedhetetlen a munkahelyi optimalizálás keretében az intelligens irodák és tárgyalótermek kialakítása. A Lenovo 2017-ben publikált tanulmánya szerint a vállalkozások 92 százaléka tervez munkahely-átalakítást a közeljövőben1. A munkavállalók jövőbeli tervei között szerepel az intelligens munkavégzés, 50 százalékuknak célja az is, hogy öt éven belül intelligens irodában dolgozzanak2.

Az intelligens tárgyalótermek segítenek gyorsan és egyszerűen vezetni és kezelni az értekezleteket, lehetővé téve a résztvevők számára, hogy a hatékony és kreatív ötletelésre összpontosítsanak, és eredményesen zárják a találkozókat. Az Infocommon olyan megoldásokat mutatnak be, amelyek megszüntetik a tárgyalótermek adta nehézségeket. Míg az új ThinkSmart Hub 700 agnosztikus tárgyalótermi élményt nyújt a Skype for Business, a Zoom és a BlueJeans egységes kommunikációs platformok támogatásához, az All-in-One ThinkSmart Hub 500 a Skype Room Systems infrastruktúráját használja. Az Intel Unite és a ThinkCentre Tiny asztali megoldás a különböző eszközök vezeték nélküli megosztására összpontosít. 

 „A Lenovo elkötelezett az intelligens irodai technológiákba történő invesztálásban és a szegmens vezető szerepének betöltésében. Emellett támogatja az együttműködésen alapuló munkaterületek innovatív megoldásokkal történő bemutatását, amelyek az ügyfélproblémák megoldására fókuszálnak – mondta Christian Teismann, a Lenovo kereskedelmi üzlet szegmens vezető alelnöke és vezérigazgatója. „A ThinkSmart Hub portfólió jelentős lépést jelent a munkavállalók hatékony bevonzása és az intelligensebb üzleti vállalkozások kialakítása érdekében.”

A Lenovo intelligens tárgyalóterem technológiája a 2018-as Infocomm rendezvényen, a Las Vegas-i Convention Centre északi csarnokában, az #N3320 számú standnál mutatkozik be június 6. és 8. között. 

További hasznos és érdekes cikkek a PixelDesigners Magazine digitális magazinban!

Magyarország első és egyetlen ingyenes kreatív digitális magazinja iPadre, nem csak a kreatív szakmákban dolgozók számára!

PixelDesigners Magazine

PDMtube VIDEÓK