Samsung Galaxy S10: új mérföldkő az okostelefonok történetében

A Samsung új, prémium okostelefonokkal ünnepli a Galaxy S sorozat tizedik születésnapját. A Galaxy S10 okostelefonok úttörő funkcióit a legújabb piaci igények alapján fejlesztette a gyártó. A sorozat három tagja innovatív, újgenerációs kijelzővel, továbbfejlesztett kamerafunkciókkal és kiemelkedő teljesítménnyel hozza el a jövő mobiltechnológiáját a felhasználók számára. 

A Galaxy S10 a Samsung egy évtizede tartó fejlesztéseinek csúcsa. Az új okostelefon kitűnő választás azok számára, akik egy kiváló teljesítményű, prémium eszközt szeretnének, amely jövőbe mutató funkcióival új fejezetet nyit az okostelefonok történetében. A Samsung Galaxy S10+ innovatív kijelzője, különleges kamerafunkciói és nagyszerű teljesítménye új szintre emelik a mobilhasználat élményét. A Galaxy S10e egy kompakt, eszközben kínálja a legfontosabb prémium funkciókat a felhasználók számára. Az új Dinamikus AMOLED kijelzővel, a professzionáliskamerával és kiemelkedő teljesítményével a Samsung Galaxy S10 széria eddig nem ismert lehetőségeket teremt a felhasználóknak a mobilhasználat terén.

“A Galaxy S széria a kezdetek óta egyet jelent az innovatív megoldásokon alapuló okostelefon-technológiával. Az elmúlt tíz évben nemcsak a felhasználói élményt forradalmasítottuk, hanem olyan eszközöket kínáltunk felhasználóinknak, amelyeket mindig az aktuális piaci igények szerint fejlesztettünk – mondta el DJ Koh, a Samsung IT és mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. A Galaxy S10 erre a hihetetlen gazdag örökségre épít, és így áttörő újításokat hoz el a kijelzőtechnológia, a kamerafunkciók és a teljesítmény terén is. Az új prémium eszközeinket az évtizedes piacvezetői tapasztalatainkból építkezve fejlesztettük azzal a céllal, hogy az egyéni igényeknek leginkább megfelelő telefonnal hozzuk el a jövő mobiltechnológiáját.”

Dinamikus AMOLED kijelző: teljes képernyős élmény és Ultrahangos Ujjlenyomat-Olvasó  

A Samsung Galaxy S10 bemutatja a Samsung eddigi legfejlettebb kijelzőmegoldását, a világ első Dinamikus AMOLED kijelzőjét. Az első HDR10+ tanúsítvánnyal rendelkező okostelefonként a Galaxy S10 kijelzője képes minden eddiginél élénkebben megjeleníteni a digitális tartalmakat, a dinamikus színtérképezésnek köszönhetően pedig a legkülönbözőbb árnyalatokat is élethűen adja vissza. A VDE-tanúsítvánnyal is rendelkező Dinamikus AMOLED kijelző élénk színeket és kiemelkedő kontrasztarányt nyújt a még mélyebb fekete és a még fényesebb fehér szín megjelenítése érdekében.

A felhasználók a legerősebb napsütésben is élvezhetik okostelefonjukon a DisplayMate által hitelesített lenyűgöző színmegjelenítést. A Dinamkius AMOLED kijelző a TÜV Rheinland Eye Comfort hitelesítését is kiérdemlő kijelzőtechnológiával, szűrők alkalmazása és a képminőség változása nélkül csökkenti a kibocsátott kék fény mennyiségét.  

Az úttörő mérnöki megoldásokkal tervezett Infinity-O kijelzőbe szenzorok és kameratechnológiák egész sorát integrálták. Az előlapi kamerát körülölelő kijelzőnek köszönhetően a felhasználók a képernyő teljes felületét a lehető legjobb mértékben használhatják ki anélkül, hogy a figyelmüket bármi elterelné.   

A Galaxy S10 Dinamikus AMOLED kijelzője a világon először Ultrahangos Ujjlenyomat-Olvasó megoldással érkezik, amely az ujjlenyomat vonalait 3D-ben olvassa be, szemben a korábbi 2D-s megoldással. Az egyedülálló, a FIDO Szövetség (Fast IDentity Online, FIDO Alliance) Biometrikus Elemekre vonatkozó hitelesítésével rendelkező technológia a biometrikus azonosítás új generációját hozza el. A telefonon tárolt adatok így egy zárható széf védettségi szintjét kapják. 

Professzionális kamera

A Samsung a mobilkamera-technológia egyik úttörőjeként a Duál Pixel szenzor és Duál Rekesz megoldásokra építve hozza el a Galaxy S10 új kameratechnológiáját. A továbbfejlesztett mesterséges intelligenciának köszönhetően pedig kiemelkedő minőségű képeket és videókat készíthetnek a felhasználók:

 • Ultraszéles látószögű lencse: A Galaxy S10, az S szériában elsőként, ultraszéles látószögű kameralencsével is rendelkezik, amelynek látómezője az emberi szemhez hasonlóan 123 fokos, így pontosan az kerül a képre, amit a felhasználók látnak. A Galaxy S10 kamerájával így nemcsak látványos tájképek, panorámafotók készíthetők, hanem akár az egész család megörökíthető egyetlen képen. Az ultraszéles látószögű lencse gondoskodik arról, hogy valóban teljes kép készüljön a legszebb pillanatokról. 
 • Szuper stabil és magas minőségű felvételek: A Galaxy S10 digitális képstabilizációs technológiájának köszönhetően Szuperstabil felvételek készítésére is alkalmas. Legyen szó egy pörgős koncertről vagy egy mozgalmas, bukkanókkal teli bicikliútról, a Szuperstabil technológiával a Galaxy S10 kiemelkedő minőségben örökíti meg pillanatot. Az előlapi- és hátlapi kamera is képes UHD minőségben rögzíteni a képeket, a hátlapi kamerával pedig akár HDR10+ felvételeket is készíthetnek a felhasználók.
 • AI Kamera: A Galaxy S10 Neurális Processzorának (NPU) köszönhetően az okoskamera funkciók még nagyobb pontossággal alkalmazhatók, így anélkül készíthetők profi fényképek, hogy válogatni kellene a haladó kamerabeállítások között. A Jelenetoptimalizáló minden eddiginél több helyzetet képes felismerni és feldolgozni az NPU-nak köszönhetően. A Fényképezési javaslatok funkcióval a Galaxy S10 ideális beállításokat ajánl a képekhez, így biztosra vehető, hogy az elkészült fotók mindenkit lenyűgöznek majd.  

Intelligens funkciókkal a maximális teljesítményért

A Galaxy S10 okostelefon prémium hardveres megoldásokkal és egy gépi tanuláson alapuló szoftverrel érkezik. A Galaxy S10 eszközök a gyártó eddigi legintelligensebb mobileszközei. Ezt igazolják az új energiamegosztási funkciók, az Intelligens Wi-Fi-kapcsolat, valamint a mesterséges intelligencia alapú teljesítménynövelés is.  

 • Vezeték Nélküli Töltésmegosztás: A Samsung a Galaxy S10 készülékekben mutatja be a Vezeték Nélküli Töltésmegosztás funkciót, amellyel könnyedén tölthetők az egyéb Qi minősítéssel okostelefonok, valamint a kompatibilis viselhető eszközök is. Elsőként az iparágban a Galaxy S10 Vezeték Nélküli Töltésmegosztás funkciója a kompatibilis viselhető eszközöket is képes tölteni. Emellett a Vezeték Nélküli Töltésmegosztás funkciónak köszönhetően a Galaxy S10 egyszerre tudja tölteni saját magát és egy másik eszközt is, így lehetővé teszi, hogy nyugodtan induljunk útnak akár egyetlen töltővel.
 • Intelligens teljesítmény: A Galaxy S10 új mesterséges intelligencia alapú szoftvere automatikusan, a felhasználó használati szokásainak megfelelően optimalizálja az akkumulátor, a processzor és a memória teljesítményét, az idő múlásával pedig folyamatosan tanul a lehető legjobb teljesítmény érdekében. A mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségeket kihasználva a Galaxy S10 nyomon követi, miként használja a felhasználó a telefonon megtalálható applikációkat, és gyorsabban indítja el azokat, amelyeket a leggyakrabban használunk. 
 • Intelligens Wi-Fi: A Galaxy S10 Intelligens Wi-Fi funkciója megszakítás nélküli és biztonságos hálózati kapcsolatot biztosít. A készülék zökkenőmentesen vált a Wi-Fi és LTE hálózatok között és figyelmeztet, ha potenciálisan kockázatos Wi-Fi kapcsolatot észlel. A Galaxy S10 támogatja az új Wi-Fi 6 szabványt, így a technológiával kompatibilis routerekre csatlakozva még jobb hálózati teljesítmény érhető el.  
 • Bixby Rutinok: A Galaxy S10 készüléken a Bixby nyomon követi a felhasználók napi rutinját és személyre szabott javaslatokat kínál. A Bixby még kényelmesebbé teszi a mindennapokat. A különböző szokások alapján személyre szabja a napi rutin legfontosabb aktivitásait, mint például a Vezetés vagy a Lefekvés Előtti aktivitásokat, és így csökkenti az egyes feladatokhoz szükséges telefonhasználatot.  

 

Az 5G kapcsolat új korszaka

A Samsung csakúgy, mint a 2G, a 3G és a 4G esetében, az 5G megoldásokban is élen jár, a nagyobb beszállítókkal közösen fejleszti és telepíti az 5G hálózati technológiát. A Samsung az első csúcskategóriás 5G okostelefonjával, a Galaxy S10 5G készülékkel juttatja el a felhasználókhoz az 5G erejét. A Galaxy S10 5G-vel a tulajdonosok 5G hálózaton keresztül percek alatt tölthetik le kedvenc sorozatuk egy teljes évadát, gyakorlatilag késleltetés nélkül játszhatnak grafikai megoldásokban gazdag felhőalapú játékokat, zavartalanul élvezhetik a továbbfejlesztett VR és AR élményt, a családdal és barátokkal való kapcsolattartást pedig a valós idejű 4K videóhívások lehetősége teszi még egyszerűbbé. Annak érdekében, hogy a Galaxy S10 5G az 5G hálózat lehetőségeiből a legtöbbet hozza ki, a Galaxy S széria legnagyobb, 6,7 colos Infinity-O kijelzőjével, a 3D képrögzítéshez alkalmas és a video üzemmódban használható Élőfókusz, valamint a Gyors Mérés funkciók támogatásához szükséges Samsung 3D Mélységérzékelő kamerával, 4.500mAh akkumulátorral és 25W gyorstöltéssel érkezik. 

A legjobb az új mérték: A Galaxy alappillérek és az újgenerációs ökoszisztéma

A Galaxy S10 annál is többet kínál, mint amit a Galaxy S szériától általában várunk. Vezeték nélküli gyorstöltés 2.0-val, IP68-as por- és vízállósággal, újgenerációs processzorral és olyan Samsung szolgáltatásokkal érkezik, mint a Bixby, a Samsung Health és a Samsung DeX. A Galaxy S10+ a Galaxy sorozat eddigi legnagyobb, 1TB beépített tárhelyét nyújtja, amely microSD kártya segítségével további 512GB-tal, összesen 1,5TB-ig bővíthető.

 • Sebesség: A Galaxy S10-zel hozzáférhető a következő generációs Wi-Fi 6 szolgáltatás is, amely még a legforgalmasabb helyeken is, mint például különböző repülőtereken, négyszer gyorsabb és az átlagosnál biztosabb, elsőbbségi hálózati elérést biztosít. A készülék eddig nem tapasztalható, villámgyors LTE szolgáltatást tesz elérhetővé az akár 2.0 Gbps letöltési és böngészési sebesség érdekében. 
 • Gaming: A lehető legjobb játékélmény érdekében a Galaxy S10 mesterséges intelligencia alapú, eszközön belüli játékteljesítmény-optimalizáló szoftverrel és prémium hardverrel, Dolby Atmos rendszerrel és egyedi tervezésű hőcserélő rendszerrel érkezik. A Galaxy S10 az első olyan mobileszköz, amelyet a Unity platformon létrehozott játékoknak megfelelően optimalizáltak. 
 • Biztonság:  A Galaxy S10 a magas védelmi fokozatú Samsung Knox-szal érkezik, valamint egy, a hardver által támogatott biztonsági megoldással, amely a blokklánc-képes mobilszolgáltatásokhoz tartozó kódokat tárolja.  

Galaxy S10 elérhetőség és előrendelés  

A Galaxy S10e prizmafehér, prizmafekete, prizmazöld, és kanárisárga, a Galaxy S10 prizmafehér, prizmafekete és prizmazöld színekben, a Galaxy S10+ pedig további még egy teljesen új, kerámiafekete  színvariánsban érkezik. 

A Galaxy S10, Galaxy S10+ és Galaxy S10e, 309.990, 344.990 és 257.990 forintos ajánlott fogyasztói áron kerülnek március 8-tól a boltokba. 

A készülékek 2019. február 20. 21.00-tól 2019. március 7. 23.59-ig előrendelhetők. 

Most minden, az előrendelés során megvásárolt Galaxy S10 és Galaxy S10+ készülék ajándék Galaxy Buds fülhallgatóval (48.990 forint ajánlott fogyasztói ár értékben) érkezik. 

Csapj le mindenki előtt a Galaxy S10-re, hallgasd kedvenc számaidat és használd a fitnesz kütyüd bárhol, bármikor! 

Galaxy S10 széria termékjellemzők 

 Galaxy S10e Galaxy S10 Galaxy S10+ Galaxy S10 5G
Kijelző 5.8 colos, Full HD+ Lapos Dinamikus AMOLED, 19:9 (438ppi)  6.1 colos Quad HD+ Ívelt Dinamikus AMOLED, 19:9 (550ppi)

* Az alapértelmezett felbontás Full HD+, amely a beállítások menüpontban Quad HD+ (WQHD+) felbontásra állítható 

 6.4 colos Quad HD+ Ívelt Dinamikus AMOLED, 19:9 (522ppi)
 

* Az alapértelmezett felbontás Full HD+, amely a beállítások menüpontban Quad HD+ (WQHD+) felbontásra állítható.

6.7 colos Quad HD+ Ívelt Dinamikus AMOLED, 19:9 (505ppi)

* Az alapértelmezett felbontás Full HD+, amely a beállítások menüpontban Quad HD+ (WQHD+) felbontásra állítható.

*A kijelző teljes téglalapként, átlósan mérve, a lekerekített sarkokat nem számítva
Kamera Hátlapi: Dual Camera with OIS
– Széleslátószög: 12MP Dual Pixel AF, F1.5/F2.4, OIS (77°)
– Ultraszéles látószög: 16MP FF, F2.2 (123°)
– 0.5X optikai zoom, akár 8X digitális zoom

Előlapi:
– S: 10MP Szupergyors Duál Pixel AF,  F1.9 (80°)

Hátlapi: Triple Camera  Dual OIS-szel
– Teleobjektív: 12MP PDAF, F2.4, OIS (45°)
– Széleslátószög: 12MP Dual Pixel AF, F1.5/F2.4, OIS (77°)
– Ultraszéles látószög: 16MP FF, F2.2 (123°)
– 0.5X/2X optikai zoom, akár 10X digitális zoom

Előlapi:
– Selfie: 10MP Szupergyors Dual Pixel AF,  F1.9 (80°)

Hátlapi: Triple Camera with Dual OIS-szel
– Teleobjektív: 12MP PDAF, F2.4, OIS (45°)
– Széleslátószög: 12MP Dual Pixel AF, F1.5/F2.4, OIS (77°)
– Ultraszéles látószög: 16MP FF, F2.2 (123°)
– 0.5X/2X optikai zoom, akár 10X digitális zoom

Előlapi: Dual Camera
– Selfie: 10MP Dual Pixel AF, F1.9 (80°)
– RGB Mélységérzékelő: 8MP FF, F2.2 (90°)

 Hátlapi: Quadruple Camera Dual OIS-szel

– Teleobjektív: 12MP PDAF, F2.4, OIS (45°)

– Széleslátószög: 12MP Dual Pixel AF, F1.5/F2.4, OIS (77°)

– Ultraszéles látószög: 16MP FF, F2.2 (123°) 

– 0.5X/2X optikai zoom, akár 10X digitális zoom

– 3D Mélységérzékelő: hQVGA

Előlapi: 

– Selfie: 10MP Dual Pixel AF, F1.9 (80°) 

– 3D Mélységérzékelő: hQVGA

Váz 69.9 x 142.2 x 7.9mm, 150g 70.4 x 149.9 x 7.8mm, 157g 74.1 x 157.6 x 7.8mm, 175g (Ceramic: 198g) 77.1 x 162.6 x 7.94mm 

 198g

AP 7nm 64-bit nyolcmagos processzor (Max. 2.8 GHz + 2.4 GHz + 1.7 GHz)

8nm 64-bit nyolcmagos processzor (Max. 2.7 GHz + 2.3 GHz + 1.9 GHz)

* Országtól és szolgáltatótól függően változhat.

Memória 6GB/8GB RAM (LPDDR4X), 128GB/256GB
+ MicroSD slot (512GB-ig)
8GB RAM (LPDDR4X), 128GB/512GB 

+ MicroSD slot (512GB-ig)

8GB/12GB RAM (LPDDR4X), 128GB/512GB/1TB 

+ MicroSD slot (512GB-ig)

8GB +  

256GB

(MicroSD nem elérhető)

* Országtól és szolgáltatótól függően változhat.

*A használható memória kisebb, mint a teljes memória az operációs rendszer és más, az eszközt működtető szoftverek által elfoglalt hely miatt. A tényleges felhasználható memória szolgáltató függvényében eltérhet, és szoftverfrissítések után megváltozhat.

SIM kártya Single SIM: egy Nano SIM és egy MicroSD slot (512GB-ig)

Dual SIM (Hybrid): egy Nano SIM és egy Nano SIM vagy MicroSD slot (512GB-ig)

*Országtól és szolgáltatótól függően változhat.

*A MicroSD kártya külön vásárolható meg.

1 SIM
Akkumulátor 3,100mAh (átlagosanl) 3,400mAh (átlagosan) 4,100mAh (átlagosan) 4,500mAh (átlagosan)
Vezetékes és vezeték nélküli Gyorstöltés kompatibilitás 

Továbbfejlesztett vezeték nélküli töltési sebesség a Fast Wireless Charging 2.0-val

Vezeték Nélküli Töltésmegosztás

*Vezetékes töltés QC 2.0 és AFC kompatibilitással.
*Vezeték nélküli töltés WPC és PMA kompatibilitással.
*Országtól és szolgáltatótól függően változhat.

Vezetékes Super Fast Charging QC2.0, AFC és PD3.0 kompatibilitással 

Vezeték nélküli gyorstöltés 

Továbbfejlesztett vezeték nélküli töltés a Fast Wireless Charging 2.0

Vezeték Nélküli Töltésmegosztás

OS Android 9.0 (Pie)  
Hálózat Továbbfejlesztett 4×4 MIMO, akár 7CA, LAA, LTE Cat. 20
– 2.0Gbps letöltési, 150Mbps feltöltési sebesség

* Országtól és szolgáltatótól függően változhat.

Továbbfejlesztett 4×4 MIMO, akár 7CA, LAA, LTE Cat.20

– 2.0Gbps letöltési, 150Mbps feltöltési  sebesség + None Standalone (NSA), Sub6 / mmWave (28G, 39G)

* Országtól és szolgáltatótól függően változhat.

Csatlakoztathatóság Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM

– 1.2Gbps letöltési / 1.2Gbps feltöltési sebesség

*Országtól és szolgáltatótól függően változhat.

Bluetooth® v 5.0, ANT+, USB Type-C, NFC, Lokáció (GPS, Galileo*, Glonass, BeiDou*) 

* A Galileo és a BeiDou lefedettsége korlátozott lehet.

Fizetési lehetőségek NFC, MST

*Országtól és szolgáltatótól függően változhat.

Szenzorok Gyorsulásmérő, nyomásszenzor, kapacitív ujjlenyomat-olvasó, giroszkóp, geomagnetikus szenzor, Hall-érzékelő, közelség érzékelő, RGB fényérzékelő Accelerometer, Barometer, Ultrasonic Fingerprint Sensor, Gyro Sensor, Geomagnetic Sensor, Hall Sensor, Heart Rate Sensor, Proximity Sensor, RGB Light Sensor

Gyorsulásmérő, nyomásszenzor, ultrahangos ujjlenyomat-olvasó, giroszkóp, geomagnetikus szenzor, Hall-érzékelő, HR szenzor közelségérzékelő, RGB fényérzékelő

Hitelesítés Képernyőzár-feloldás: elhúzásminta, PIN-kód, jelszó
Biometrikus azonosítás: ujjlenyomat-olvasó, arcfelismerés
Audio AKG sztereó hangszórók és fülhallgatók

Surround hangzás a Dolby Atmos technológiával (Dolby Digital, Dolby Digital Plus)

Audio Playback formátum:

MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DSF, DFF, APE

Video MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

Samsung Galaxy Fold – új termékkategória a mobilpiacon

A Samsung bemutatja a nagy érdeklődést kiváltó kihajtható eszközét, a Galaxy Foldot, amellyel új kategóriát teremt a mobilpiacon.  A készülék a vállalat első 7,3 colos Dinamikus AMOLED Infinity Flex kijelzőjével érkezik, amelyet kihajtva és összehajtva is, egy kompakt, teljes kijelzős készüléket eredményez. A Galaxy Fold új, erőteljes szintet hoz el a multitasking, a fotózás és videózás, valamint a játék terén. A készülék eddig nem tapasztalt lehetőségeket és élményeket teremt a következő generációk számára. 

 A Samsung új fejezetet ír a mobilinnováció történetében, megváltoztatva mindazt, ami egy okostelefonban megváltoztatható. A Galaxy Fold egy teljesen új kategóriát alkot, amely az Infinity Flex kijelzőnek köszönhetően korábban soha nem látott funkciókat tesz elérhetővé – mondta el DJ Koh, a Samsung IT és mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. A Galaxy Foldot azok számára alkottuk meg, akik egy, a hagyományos okostelefon korlátain túlmutató, prémium kihajtható eszköz képességeit szeretnék megtapasztalni.” 

Okostelefon és tablet egy készülékben

A Galaxy Fold önmagában egy termékkategória. Egy egészen újfajta mobilélményt jelent, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy olyan dolgokat tegyenek, amelyre egy hagyományos okostelefonnal nem képesek. A felhasználók most két külön világ legjobb funkcióit kapják egy készülékben, amely kihajtva a Samsung eddigi legnagyobb okostelefon kijelzőjét hozza el. A Galaxy Foldban megtalálhatók a vállalat első flexibilis kijelző-prototípusának 2011-es bemutatása óta eltelt nyolc év fejlesztései az anyaghasználat, a mérnöki munka és a kijelző-innováció területén.

 • Új anyagok a kijelzőben: A belső képernyő teljes mértékben kihajtható. Ez a művelet a hajlításnál intuitívabb mozgást és nehezebben megvalósítható innovációt jelent. A Samsung megalkotott egy újfajta polimerréteget és létrehozott egy, az átlagos okostelefonok méreténél 50 százalékkal keskenyebb kijelzőt. Az új anyagnak köszönhetően a Galaxy Fold rugalmas, mégis tartós, időtálló készülék.
 • Új forgópántos mechanizmus: Annak érdekében, hogy a Galaxy Fold könnyedén és természetesen nyíljon, akár egy könyv, és simán, egy puha kattanással záródjon, a vállalat létrehozott egy több, egymásba illeszkedő fogaskerékkel ellátott, kifinomult forgópántot. A rendszer a sima és elegáns megjelenés érdekében elrejtve található a készüléken. 
 • Új dizájnelemek: A Samsung a kijelzőtől kezdve a házon át az összes látható és megérinthető elemig mindent átalakított. Az egyszerű feloldás érdekében az ujjlenyomat-olvasó azon az oldalon található, ahol a hüvelykujj természetesen nyugszik. A két akkumulátor és az alkatrészek egyenletesen helyezkednek el a házban, így a Galaxy Fold okostelefon kényelmesen tartható a kézben. Az egyedi színvariánsok, az űrezüst, a kozmoszfekete, a Mars-zöld és az asztrokék, valamint a forgópántba gravírozott kifinomult Samsung logó teszi tökéletesen elegánssá a készülék megjelenését.

Teljesen új élmény

A Galaxy Fold tervezésekor a még nagyobb teljesítmény és még jobb élmény érdekében az okostelefon-felhasználók igényeit tartották szem előtt. A Galaxy Fold minden pillanatban az aktuális igényeknek megfelelő kijelző méretet nyújtja. Összecsukott állapotban kiválóan alkalmas az egykezes használatra telefonhívásokhoz, üzenetváltáshoz és egyéb aktivitásokhoz, kihajtva pedig korlátlan multitasking lehetőségeket, és még jobb élményt biztosít a prezentációk, a digitális magazinok, a filmek, vagy egyéb videós és AR tartalmak megtekintésekor. 

A kifejezetten a Galaxy Foldra készített, egyedülálló kezelői felület új lehetőségeket hoz el: 

 • Többablakos mód: A multitasking célokra tervezett Galaxy Fold nyújtotta virtuális lehetőségek száma korlátlan. A készüléken egyszerre akár három aktív alkalmazás is futhat, így a felhasználók egyszerre böngészhetnek, dolgozhatnak, nézhetnek vagy oszthatnak meg tartalmakat zökkenőmentesen.
 • Alkalmazásfolytonosság: A Galaxy Fold külső és főképernyője között a felhasználók kreatívan és zökkenőmentesen válthatnak. A készülékre telepített alkalmazások mindkét kijelző használatakor ugyanott jelennek meg, ahová a felhasználó helyezte őket. Amennyiben fotózásra, tartalomelőállításra, képek szerkesztésére kerül sor, érdemes kihajtani a kijelzőt és nagyobb méretben, egyszerűen elvégezni ezeket a műveleteket. 

A Samsung együttműködött a Google és az Android fejlesztőivel annak érdekében, hogy a különböző appok és szolgáltatások a Galaxy Fold készüléken is elérhetőek legyenek. 

Prémium teljesítmény hajtogatásra tervezve

A Galaxy Foldot függetlenül attól, hogy munkáról, játékról, vagy tartalmak megosztásáról van szó, a nagy teljesítményt és intenzív terhelést igénylő feladatokhoz tervezték.  

 • Nagyobb teljesítmény: A zökkenőmentes működés érdekében, legyen szó akár három alkalmazás egyidejű használatáról, a Galaxy Fold nagy teljesítményű, újgenerációs AP chipkészlettel, 12 GB RAM-mal és a számítógépekhez hasonló teljesítménnyel érkezik. A kifinomult, kettős akkumulátorrendszer megfelel a felhasználói igényeknek. A Galaxy Fold a Vezeték Nélküli Töltésmegosztás  megoldásnak köszönhetően egyszerre tudja tölteni a készüléket és egy másik eszközt is, így lehetővé teszi, hogy nyugodtan induljunk útnak akár egyetlen töltővel.
 • Kiváló multimédiás élmény: A Galaxy Foldot szórakozásra tervezték. A Dinamikus AMOLED kijelző magával ragadó látványt, az AKG hangszórók pedig éles, tiszta hangzást biztosítanak, így a kedvenc filmek és az olyan játékok, mint az Asphalt 9 szinte életre kelnek a készüléken. 
 • Sokoldalú kamera: Legyen akár nyitott, akár összehajtott állapotban a készülék, a Galaxy Fold kamerája mindig készen áll, hogy rögzítse a pillanatot. A Galaxy Fold kamerarendszere összesen hat lencséből áll, három a készülék hátoldalán, kettő belül, egy pedig a fedőlapon található. Az eszköz a multitasking új szintjét hozza el, videóhívás közben akár más alkalmazásokat is használhatunk egyidejűleg. 

Mindent a Galaxy Folddal! 

A Galaxy Fold több mint egy mobileszköz. Belépőt jelent az elmúlt évek során fejlesztett Samsung csatlakoztatott eszközök és szolgáltatások teljes univerzumába, amelyek lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy olyan dolgokat tegyenek meg, amire korábban nem voltak képesek. A Samsung DeX-szel összekapcsolva a számítógépekhez hasonló teljesítményt biztosít. A Bixby új szolgáltatása, a Bixby Rutinok a különböző szokások alapján személyre szabja a napi rutin legfontosabb aktivitásait, a Samsung Knox biztonságban tart minden adatot és információt, a Samsung Health alkalmazás pedig segít megőrizni az egészséget és fittséget. A teljes Galaxy ökoszisztéma segít arra koncentrálni, ami valóban fontos a felhasználók számára. 

A Galaxy Fold LTE és 5G készülékek világszinten limitált mennyiségben kerülnek forgalomba, Magyarországon a készülékek, annak bejelentésekor még nem lesznek elérhetőek. 

A Galaxy Fold termékről további információ a www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy vagy www.samsung.com/galaxy oldalakon található.

Galaxy Fold termékjellemzők 

Galaxy Fold
Kijelző Fő kijelző: 7.3” QXGA+ Dinamikus AMOLED (4.2:3)

Külső kijelző: 4.6” HD+ Super AMOLED (21:9)

*A kijelző teljes téglalapként, átlósan mérve, a lekerekített sarkokat nem számítva 

Kamera Külső kamera 10MP Szelfi kamera, F2.2
Hátlapi tripla kamera 16MP Ultraszéles látószögű kamera, F2.2

12MP Széles látószögű kamera, Dual Pixel AF, OIS, F1.5/F2.4

12MP Telefotó kamera, PDAF, OIS, F2.4, 2X optikai zoom

Előlapi duál kamera 10MP Szelfi kamera, F2.2

8MP RGB Mélységérzékelő kamera, F1.9

AP 7nm 64-bit nyolcmagos processzor
Memória 12GB RAM(LPDDR4x), 512GB (UFS3.0)

*A használható memória kisebb, mint a teljes memória az operációs rendszer és más, az eszközt működtető szoftverek által elfoglalt hely miatt. A tényleges felhasználható memória szolgáltató függvényében eltérhet, és szoftverfrissítések után megváltozhat.

*Nincs MicroSD foglalat

Akkumulátor 4,380mAh (átlagosan)* 

Vezetékes és vezeték nélküli Gyorstöltés kompatibilitás 

Vezetékes töltés QC 2.0 és AFC kompatibilitással 

Vezeték nélküli töltés WPC és PMA kompatibilitással

 * 4 380 mAh (átlagban) Az akkumulátor kapacitás harmadik fél általi, laboratóriumi teszten mért átlagos értéke. A fenti érték a mérési mintában szereplő akkumulátorok kapacitása közötti eltéréseket figyelembe véve becsült átlagos érték. A minimális kapacitás értéke 4 275 mAh. Az akkumulátor tényleges élettartama a hálózattól, használati szokásoktól és egyéb tényezőktől függően változhat.

Operációs rendszer Android 9.0 (Pie)

*A jelen dokumentumban szereplő funkciók, jellemzők, specifikációk és a termékre vonatkozó más információk, beleértve, de nem kizárólag a termék előnyeire, kialakítására, árára, összetevőire, teljesítményére, rendelkezésre állására és képességeire vonatkozó információkat is, előzetes figyelmeztetés vagy kötelezettségvállalás nélkül változhatnak.

Megérkeztek a Samsung újgenerációs viselhető eszközei

A Samsung viselhető okoseszköz portfóliója a Galaxy Watch Active okosórával, Galaxy Fit/Galaxy Fit e okoskarkötővel és a Galaxy Buds vezeték nélküli fülhallgatóval bővül.  Az új eszközök kényelmesebbé, stílusosabbá és szórakoztatóbbá teszik a wellness-célok elérését, és felveszik a ritmust a legkülönbözőbb igényekkel: egyaránt kínálnak megoldást azoknak, akik kiegyensúlyozottabb életet keresnek, és azoknak, akik extra motivációval kívánják tovább javítani sportteljesítményüket.   

„A fogyasztók számára egyre fontosabb az általános értelemben vett magas életminőség, ezért olyan viselhető eszközöket keresnek, amelyek lehetővé teszik az aktív és kiegyensúlyozott mindennapok elérését – mondta DJ Koh, a Samsung Electronics IT és mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. Mindenkinek megvan a saját módja a célok elérésére. Új viselhető eszközeink illeszkednek az egyedi igényekhez és rutinokhoz, így tökéletes társat jelentenek a mindennapi edzésben, feladatokban.” 

Galaxy Watch Active: a stílus és a sport találkozása

A Galaxy Watch Active okosórát az olyan egészségtudatos felhasználók számára tervezték, akiknek a stílus is fontos. Az új Galaxy Watch Active vékony, minimalista kialakítással, könnyű kezelhetőséggel és a Galaxy Watch prémium funkcióival érkezik, így hozzásegíti a felhasználókat a kiegyensúlyozott élet megteremtéséhez. A vásárlók a saját ízlésüknek megfelelő óralappal és legkülönbözőbb színekben elérhető pánttal szabhatják személyre az új Galaxy Watch Active okosórát.

A wellness több mint a teljesítmény nyomon követése. A Galaxy Watch Active tervezői az egészséges életmód holisztikus megközelítését vették alapul munkájuk során. Az eszköz így a sportteljesítmény mellett az alvásperiódusokat, a stressz-szintet és az egészség más legfontosabb mutatóit is követi, így támogatja a felhasználókat a teljes, kiegyensúlyozott élet elérésében. A Galaxy Watch Active a Galaxy-örökség legjavát ötvözi a továbbfejlesztett fitnesz- és egészségfunkciókkal.

 • Vérnyomás-monitorozás: A Galaxy viselhető eszközsorozatának új tagjaként a Galaxy Watch Active még okosabb vérnyomás-követést nyújt, közvetlenül a csuklón méri az értékeket. A San Franciscó-i University of California (UCSF) egyetemmel közösen, kifejezetten a Galaxy Watch Active felhasználóinak fejlesztett My BP Lab alkalmazással a felhasználók még egyszerűbben és hatékonyabban követhetik vérnyomásukat és egészségüket. 
 • Mindennapi nyugalom: A stressz-szint mérése és kezelése a Galaxy Watch Active stresszkövetőjével most még egyszerűbb és kényelmesebb. A stressz widgetből mostantól közvetlenül indítható a légzőgyakorlatokat támogató alkalmazás, így az egyensúly megtalálása most könnyebb, mint valaha.  
 • Egyszerű teljesítménykövetés: A Galaxy Watch Active automatikusan felismeri a legkülönbözőbb mozgásformákat, legyen szó futásról, biciklizésről, evezésről vagy dinamikus edzőtermi erősítésről.  39 mozgásforma közül manuálisan is válaszhatnak a felhasználók, illetve napi célokat is beállíthatnak, hogy még hatékonyabban figyelemmel követhessék a fejlődést.  

A Galaxy Watch Active még színesebbé teszi a felhasználók életét, és a Galaxy-ökoszisztéma zökkenőmentes integrációjával kibővíti a csatlakoztatott élményt. A Galaxy Watch Active kompatibilis az Android és az iOS rendszerekkel, és lehetővé teszi a valós idejű edzői segítséget, a beltéri és kültéri tevékenységkövetést, valamint olyan népszerű külső alkalmazásokkal is kompatibilis, mint például az Under Armour, a Spotify és a Strava. A Galaxy Watch Active okosórát a Bixby-n keresztül hangvezérléssel is irányíthatják a felhasználók, így hívásokat kezdeményezhetnek vagy üzeneteket küldhetnek anélkül, hogy kezükbe kellene venniük a telefonjukat.

Galaxy Fit és Galaxy Fit e: a mindennapi edzés tökéletes kiegészítője 

A Galaxy Fit és a Galaxy Fit e okoskarkötőket a fitnesz rajongóinak tervezték, legyen szó akár alkalmi futókról vagy éppen professzionális sportolókról, az eszközök az aktív életstílust támogatják. A Galaxy Fit és a Galaxy Fit e eszközöket a vékony, könnyű kialakításnak köszönhetően egész héten át kényelmesen viselhetik a felhasználók.  

A vékony és divatos Galaxy Fit és Galaxy Fit e intuitív és egyszerű kezelhetőséget kínálnak és automatikusan nyomon követik a felhasználó sporttevékenységét sétálás, futás, kerékpározás, evezés, edzőtermi erősítés vagy akár elliptikus tréner használata közben. Az okostelefonokon megtalálható Samsung Health alkalmazásban több mint 90 különböző mozgásforma közül válaszhatjuk ki a megfelelőt, amelyet a Galaxy Fit / Galaxy Fit e automatikusan követ majd az edzés során. A továbbfejlesztett alvásfigyelő és az intelligens stressz-szintmérőnek köszönhetően a felhasználók bármikor megbizonyosodhatnak arról, hogy a jó úton járnak-e a kiegyensúlyozott élet eléréséhez. 

A Galaxy Fit és a Galaxy Fit e okoskarkötőket az intuitív kezelői felületnek köszönhetően sportolás közben is könnyen kezelhetik a felhasználók. Az okostelefonnal szinkronizált sportkarkötők a telefonon megtalálható időjárás, naptár vagy ébresztő alkalmazást is elérhetővé teszik, illetve segítségükkel a telefon használata nélkül is fogadhatunk hívásokat, értesítéséket. Egy másik időzónába történő utazás esetében a Galaxy Fit automatikusan mutatja mindkét időzóna aktuális idejét, hogy a felhasználó könnyebben betarthassa napirendjét. A készülékek 5 ATM vízállósággal rendelkeznek, így a zuhanyzás mellett és akár az úszás közben is a felhasználókkal tarthatnak.

Galaxy Buds: fülhallgató a mindennapi sporthoz

A Galaxy Buds a tökéletes vezeték nélküli fülhallgató azok számára, akik sportolás közben is a zökkenőmentes csatlakozást részesítik előnyben. Kényelmes kialakításával, könnyű vezérelhetőségével, tiszta hangzásával és kompakt méretével a Galaxy Buds a mindennapok tökéletes kiegészítője. 

A Galaxy Buds az AKG hangzásvilágának köszönhetően magas minőségű audioélményt nyújt. A továbbfejlesztett Ambient Sound technológia segítségével a felhasználók akkor is jól hallhatják közvetlen környezetüket, ha éppen zenét hallgatnak vagy hívásokat intéznek. 

A Galaxy Buds Adaptive Dual Microphone technológiával, mindkét fülhallgató esetében egy-egy belső és külső mikrofonnal érkezik, így a hívott fél csendes és hangos környezetben egyaránt könnyen és tisztán értheti a felhasználók beszédét.   

A Galaxy Buds egész nap tartja a lépést a felhasználóval: akár hat órányi Bluetooth streaminget és öt órányi beszélgetést tesz lehetővé. A fülhallgató tokja akár plusz hét órányi töltést biztosít, egyetlen 15 perces gyorstöltéssel pedig akár plusz 1,7 órán keresztül használhatjuk az eszközt. A Vezeték Nélküli Töltésmegosztással és az eszközök közötti energiamegosztással a Galaxy Buds a Galaxy S10-zel, a legújabb Samsung okostelefonnal is tölthető.

A legújabb Samsung mobileszközök segítségével a Galaxy Buds fülhallgatót a Bixby-vel is szinkronizálhatjuk, így az intelligens asszisztenst a felhasználók anélkül aktiválhatják, hogy telefonjukat kézbe kellene venniük: hangvezérléssel kezdeményezhetnek hívásokat, küldhetnek üzeneteket vagy ellenőrizhetik az akkumulátor töltöttségi szintjét. 

A Galaxy Watch Active, és a Galaxy Buds eszközök Magyarországon várhatóan március végétől, a Galaxy Fit e várhatóan 2019. áprilistól és a Galaxy Fit várhatóan 2019. májustól érhetők el 79.990, 48.990, 12.990 és 29.990 forintos ajánlott fogyasztói áron. 

További információ a www.samsungmobilepress.com/galaxy-wearables és  news.samsung.com/galaxy oldalakon található.

Galaxy Watch Active termékjellemzők 
Kategória Jellemző
Szín ezüst, fekete, rózsaarany, tengerzöld
Méret és tömeg 40 mm, 39,5 x 39,5 x 10,5 mm, 25 g
Kijelző 1,1” (28 mm) 360 x 360 AMOLED, Full Color Always On Display

Corning® Gorilla® Glass 3 

Pánt 20 mm (cserélhető)
Akkumulátor 230 mAh
Processzor kétmagos Exynos 9110 1,15 GHz
Operációs rendszer Tizen-alapú Wearable OS, 4.0
Memória 768 MB RAM + 4GB belső memória
Csatlakozás Bluetooth®4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, A-GPS/Glonass
Szenzor gyorsulásmérő, giroszkóp, barométer, pulzusmérő, környezeti fény
Töltés WPC-alapú vezeték nélküli töltés 
Tartósság 5ATM + IP68 / MIL-STD-810G
Kompatibilitás Samsung, egyéb Android: Android 5.0 vagy újabb, RAM 1,5 GB-nál több
iPhone: iPhone 5 vagy újabb, iOS 9.0 vagy újabb
Galaxy Fit / Galaxy Fit e termékjellemzők
Kategória Galaxy Fit Galaxy Fit e
Szín fekete, ezüst fekete, fehér, sárga
Kijelző 0,95 hüvelykes Full Color AMOLED 

120 x 240, 282 ppi

0,74 hüvelykes PMOLED 

64 x 128, 193 ppi

Processzor MCU Cortex M33F 96 MHz + M0 16 MHz MCU Cortex M0 96 MHz
Operációs rendszer Realtime OS Realtime OS
Méret 18,3 (sz) x 44,6 (m) x 11,2 (v)

24 g (szíjjal együtt)

16,0 (sz) x 40,2 (m) x 10,9 (v) 

15 g (szíjjal együtt)

Memória 512 KB belső RAM, 

2048 KB külső RAM,

32 MB külső ROM

128 KB belső RAM, 4 MB külső ROM
Csatlakozás BLE BLE
Szenzor pulzusmérő, gyorsulásmérő, giroszkóp pulzusmérő, gyorsulásmérő
Akkumulátor 120 mAh 70 mAh
Töltés NFC vezeték nélküli Pogo
Ellenállóság 5 ATM vízállóság

MIL STD 810G 

5 ATM vízállóság

MIL STD 810G 

Kompatibilitás Samsung, egyéb Android: Android 5.0 vagy újabb, RAM 1,5 GB-nál több
iPhone: iPhone 5 vagy újabb, iOS 9.0 vagy újabb
A Galaxy Buds termékjellemzők
Kategória Jellemző
Szín fekete, fehér, neonsárga
Méret fülhallgató: 17,5 (sz) x 19,2 (á) x 22,3 (m) mm / tok: 38,8 (sz) x 70 (á) x 26,5 (m) mm
Tömeg fülhallgató: 5,6 g darabonként / tok: 39.6 g
Csatlakozás Bluetooth 5.0
Érzékelő gyorsulásmérő, közelségérzékelő, Hall szenzor, érintésérzékelő, Ear on/off érzékelő
Akkumulátor fülhallgató: 58 mAh / töltőtok: 252 mAh
USB C típusú
Hangszóró 5.8pi Dynamic Driver
Kompatibilitás Android 5.0 vagy újabb, RAM 1,5 GB vagy több
Hang Audio Codec: SBC, AAC, Scalable (Samsung)

További hasznos és érdekes cikkek a PixelDesigners Magazine digitális magazinban!

Magyarország első és egyetlen ingyenes kreatív digitális magazinja iPadre, nem csak a kreatív szakmákban dolgozók számára!

PixelDesigners Magazine

PDMtube VIDEÓK