A szuperkamerás okostelefonoknak köszönhetően ma már bárhol, bármikor elkaphatjuk és megörökíthetjük a tökéletes pillanatot.

Ami gyakran aztán hónapokat vagy éveket vár arra, hogy újra rábukkanjunk a több száz másik, emlékezetes fotó között. A HP Sprocket zsebnyomtatóival azonban akár azonnal ki is nyomtathatod a képeidet, így az igazán fontos pillanatok többé nem tűnnek el.

Az ünnepek alatt rengeteg olyan fénykép készül, amit szeretnénk azonnal bekeretezni, kitenni az asztalra, falra, vagy csak becsúsztatni a pénztárcánkba, hogy a számunkra igazán fontos személyek, emlékek mindig velünk legyenek. A HP Sprocket hordozható fotónyomtató ezt teszi lehetővé a polaroid képek esetében is használt ZINKTM Zero Ink@ technológia segítségével.

A HP Sprocketre mini fotóstúdióként is tekinthetünk. Könnyen elfér a zsebben, nem nagyobb egy okostelefonnál és súlya csupán 172 gramm, így tényleg bárhova magaddal viheted. Az aprócska nyomtató további előnye, hogy a kábelekkel vagy őrült konnektor-kereséssel sem kell bajlódnod. A HP Sprocket Bluetooth-on keresztül szinte bármilyen mobillal használható[1] és egyetlen töltéssel akár 30 képet is nyomtathatunk vele. Ehhez a kiváló minőséget és élénk színeket biztosító HP ZINK® fotópapíron kívül nincs is másra szükségünk.

A HP Sprockettel kinyomtatott 5.0 x 7.6 cm-es fotókat, valamint a 2018-tól Magyarországon is elérhető HP Sprocket Plus 5.8 x 8.6 cm-es képeit igazán személyessé varázsolhatod. Az eszközhöz tartozó applikáció segítségével a telefonoddal készített vagy a közösségi oldalakra feltöltött fotóidat még nyomtatás előtt kedved szerint szerkesztheted. Használj filtereket, feliratozd, címkézd és egészítsd ki a képeket különféle keretekkel, hangulatjelekkel vagy matricákkal, a képszerkesztésnek mostantól csak a kreativitásod szab határt!

Válaszd ki a hozzád illő színt, és őrizd meg a fontos emlékeket a HP Sprocket fotónyomtatóval!

A HP Sprocket hordozható fotónyomtató ajánlott fogyasztói ára: 39 999 forint.

[1] A HP Sprocket Applikációból való nyomtatáshoz iPhone és iPod touch esetén v6.0. vagy frissebb iOS operációs rendszer, Android mobilkészülék esetén pedig Android v4.4 vagy frissebb operációs rendszer szükséges.

További hasznos és érdekes cikkek a PixelDesigners Magazine digitális magazinban!

Magyarország első és egyetlen ingyenes kreatív digitális magazinja iPadre, nem csak a kreatív szakmákban dolgozók számára!

PixelDesigners Magazine

PDMtube VIDEÓK