Az egész napos, kényelmes használatról párnázott tenyértámasz és gondosan kialakított billentyűk gondoskodnak.

Az MK850 kényelmes és ismerős gépelési élményt nyújt, köszönhetően a numerikus billentyűket is tartalmazó, teljes méretű klaviatúrának és a gondosan kialakított billentyűknek. A párnázott tenyértámasz helyes tartást biztosít a csuklónak, a lekerekített szélű billentyűk természetes gépelési pozíciót tesznek lehetővé. Az állítható lábak segítségével pedig a gépelés dőlésszögén is lehet változtatni. Az egér kényelmesen illeszkedik a tenyérbe, a szupergyors görgővel könnyedén át lehet futni dokumentumokat és weboldalakat.

A billentyűzet és az egér is rendelkezik Easy-SwitchTM  technológiával. Az MK850-nel akár három eszközhöz is kapcsolódhatunk egyszerre, melyek között egy gombnyomással lehet váltani. A billentyűzetet ellátták adaptív multi-OS interfésszel, amely megszokott elrendezésben ismeri fel az egyes operációs rendszerekre jellemző gyorsbillentyűket. Windows®, Mac® vagy Chrome OS™ operációs rendszert használó számítógépen, és Android™ vagy iOS mobil eszközökön bármilyen feladat elvégezhető az MK850 segítségével. A Logitech Unifying USB és Bluetooth® technológiájával pedig könnyen kiválasztható a legkönnyebb kapcsolódási mód számítógéphez, mobilhoz vagy tablethez.

Az MK850 esetében a Logitech Options szoftveren keresztül elérhető DuoLinknek köszönhetően igen komolyan összehangolták a billentyűzetet és az egeret.  A DuoLink rendszer használatával az Fn billentyű lenyomása mellett az egér gombjai más-más funkciót kaphatnak és a különböző mozdulatokat is máshogy értelmezi az éppen használt eszköz. Példaként említve az egér mozgatásával könnyen lehet váltogatni a képernyők között, előhívni a task view vagy a mission control nézetet.  Zenehallgatás közben a középső gombbal el lehet indítani és meg lehet állítani a lejátszást, a görgő jobbra és balra billentésével pedig váltani a számok között.

“Az íróasztalnál a kényelem kiemelten fontos, különösen akkor, amikor valóban komoly dolgokkal kell foglalkozni” mondta Art O Gnimh, a Logitech billentyűzet üzletágának globális igazgatója. “Ahhoz, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból az egész napos munka során, elengedhetetlen a kényelem. Az MK850 ezt biztosítja, emellett totális kontrollt nyújt, legyen szó bármilyen eszközön történő navigálásról.”

Ár és elérhetőség

A Logitech MK850 Performance vezeték nélküli billentyűzet és egér páros mától elérhető a Logitech.com weboldalon 119 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron. További információért látogass el a Logitech.com weboldalára vagy kövesd őket Facebookon.

További hasznos és érdekes cikkek a PixelDesigners Magazine digitális magazinban!

Magyarország első és egyetlen ingyenes kreatív digitális magazinja iPadre, nem csak a kreatív szakmákban dolgozók számára!

PixelDesigners Magazine

PDMtube VIDEÓK