Izgalmas eszközök egész sorával indítja el a 2017-es Consumer Electronics Show-t, hogy megmutassa a “sokszínűség innovatívabb”.

Napjaink felhasználói elvárják, hogy az eszközeik teljesen személyre szabottak legyenek, kielégítsék minden igényüket, és teljes mértékben illeszkedjenek a felhasználási szokásaikhoz, akár otthon, az irodában, vagy éppen útközben.

“Az innovációval kapcsolatos fejlődésünk kulcsa az, hogy folyamatosan próbáljuk megérteni, hogy a technológia milyen módon integrálódik az egyén életébe akár otthon, akár munka közben,” – mondta el Gianfranco Lanci, a Lenovo elnöke és ügyvezető igazgatója. „Elkötelezettek vagyunk, hogy megismerjük a vásárlóinkat, és soha ne adjuk alább annál, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk, akár munkahelyi PC-ről, játékról, az AR/VR innovációk következő generációjáról, vagy egy okosabb otthon létrehozásáról legyen szó.”

Prémium PC-élmény a ThinkPad X1 családdal 

A ThinkPad X1 termékek következő generációja elkötelezett a kompromisszummentes innováció mellett, és képes kielégíteni az egyre komplexebb elvárásokkal rendelkező vásárlói igényeket, melyek egyre inkább elmossák a határvonalat a munkahelyi és a személyes PC használat között. A vásárlói visszajelzések és élmények elemzése segítette a Lenovót abban, hogy tényleg megértse, hogy mi számít legjobban a felhasználók számára, és ez igényeket összhangba hozza a termékeivel.

A klasszikus fekete és egy új, ezüstszínben is elérhető 2017-es ThinkPad X1 Carbon a legkönnyebb üzleti notebook, mely mindössze 1,13 kilogrammot nyom és 14”-es IPS kijelzővel szerelve érkezik, valamint több mint 15 óra akkumulátor-üzemidőt kínál a hosszú távollétek esetére. Az újratervezett X1 Carbon ThunderboltTM 3 portokkal, szuper gyors LTE-A vezeték nélküli WAN kapcsolattal, illetve hitelesített WiGigTM opciókkal rendelkezik, amelyek felsőszintű teljesítményt és kapcsolatot biztosítanak.

Érezze biztonságban magát a kiberbűnözőktől a megerősített biztonsági funkciók révén! Az ujjlenyomat-olvasó, valamint az új, arcfelismerő Infrared kamerával karöltve biztonságosabbá és egyszerűbbé teszi a Windows Hello bejelentkezési élményt is.

A fantasztikusan rugalmas, metálezüst színben is elérhető ThinkPad X1 Yoga tökéletesen alkalmazkodik a felhasználók igényeihez a multi-mód képességeinek segítségével, valamint lélegzetelállító színeket képes megjeleníteni a 14 hüvelykes OLED kijelzőjén. A még jobb élményt az újratervezett feltölthető toll és a továbbfejlesztett „rise and fall” billentyűzet egészíti ki.

Mindemellett a ThinkPad X1 Tablet továbbra is lenyűgözően könnyű, moduláris és bárhol könnyedén használható. Az eszköz egyedülálló modulokat kínál a portok kiterjesztéséhez, és akár 5 órával hosszabb akkumulátor-üzemidőt biztosít, valamint egy integrált projektor opció is elérhető, mely egyszerűbbé teszi a prezentálást.

Munka-magánélet integráció a Miix 720-szal

A Lenovo Miix 720 Windows® átalakítható laptop olyan funkciókat tartalmaz, melyek szükségesek ahhoz, hogy okosabban tudjon dolgozni. Ezért a metszően éles 12 hüvelykes QHD+ kijelzőt és a precíziós, érintő egérpadot kombináltuk a hetedik generációs Intel® Core™ i7 processzorral és a Thunderbolt™ 3 porttal, mely napjainkban a PC-re elérhető létező leggyorsabb port.

Amikor ideje útnak indulni – a következő meetingre akár – egyszerűen el tudja távolítani a billentyűzetet és azonnal át tudja alakítani a Miix720-at egy funkciókban gazdag érintőképernyős táblagéppé. A sokoldalú Lenovo Active Pen 2-vel párosítva pedig a Miix 720 ideális jegyzeteléshez vagy kreatív koncepciók életre keltéséhez.

Mikor pedig eljön a pihenés ideje a beépített infravörös kamera a Windows Hello™ arcfelismerési rendszer segítségével lehetővé teszi, hogy maratont tartson a kedvenc sorozataiból, anélkül, hogy többször be kéne gépelnie a jelszavát. Az akár 150 fokos tablet támaszték révén pedig könnyedén megtalálhatja az éppen megfelelő látószöget, hogy kényelmes és szórakoztató estéje lehessen.

Jobb játékélmény a Lenovo Legionnel

A Lenovo az évek során egy olyan erős gamer közösséget épített fel, mely segít a vállalatnak a gamerek által legjobban értékelt funkciók azonosításában és megértésében. Hogy elébe menjünk a gamer közösség igényeinek elindítjuk a Lenovo gamer almárkáját, a Lenovo Legiont, hogy a vásárlóinknak olyan termékeket, közösséget és magával ragadó játékélményt nyújthassunk, amely a PC gaming iránti lelkesedésük hajtóereje. A Lenovo Legion márka részeként felfedjük a márka első fejlesztéseit, melyek leginkább támogatják a modern játékélményt: a legújabb Lenovo Legion Y720-at és a Lenovo Legion Y520 laptopot.

A két hatalmas teljesítményű gaming laptop minden játékos – legyen az profi vagy éppen kezdő – számára tökéletes játékélményt nyújt. A Lenovo Legion Y720 és Y520 laptopok a legkorszerűbb technológiát nyújtják a játékosok számára, ezzel lehetővé téve, hogy teljesen elmerüljenek az élményben. A két új PC minden tekintetben sokkal nagyobb élményt biztosít, mint az eddig ismert gamer laptopok: támogatják a virtuális valóság alkalmazásokat a legújabb NVIDIA® grafikus kártyával, a beépített Dolby Atmos® hangrendszer pedig magával ragadó hangzásvilágot biztosít, míg a legújabb, hetedik generációs Intel® Core™ i7 processzor továbbfejlesztett teljesítményétől is minden gamer álla méltán eshet le.

Okosabb otthon a sokszínűség révén

Az online világban a Lenovo egyik legnagyobb célja, hogy az okos technológiákat minél hamarabb elérhetőbbé tegye mindenki számára, és minél több háztartásba elvigye az okosotthon élményét. Miután számos kutatást folytatott a fogyasztók igényeiről és mindennapi problémáiról a Lenovo megalkotta a Lenovo Smart Asszisztenst, az új, digitális személyi asszisztenst, mely az Amazon Alexa felhő alapú hangszolgáltatásával működik. A Lenovo Smart Asszisztens felismeri a felhasználó hangját, és ez alapján végez internetes kereséseket, játszik le zenéket, vagy akár naptáremlékeztetőket készít, és ez még nem minden. Mivel az Alexa „agya” a felhőben található, folyamatosan fejlődik, és egyre okosabbá válik. A Lenovo Smart Asszisztens nem csak arra lett kialakítva, hogy működtesse az otthoni Lenovo okoseszközöket, de képes akár létező, más márkájú eszközöket is integrálni, hogy kiterjessze a felhasználó lehetőségeit.

Míg a Lenovo Smart Storage egy biztonságos digitális tárhely megoldás, masszív, akár 6TB tárhely kapacitással, két sávos vezeték nélküli hozzáféréssel és több eszközre szabott, automata szinkronizálási lehetőséggel. A biztonságot szem előtt tartva tervezték és P2P (peer-to-peer) hozzáférést biztosít a tárolt tartalmakhoz (fotókhoz, zenékhez és dokumentumokhoz). A Lenovo Smart Storage mindemellett a gyors kontroll lehetőségét kínálja a felhasználó számára az adatok és fájlok felett. Az integrált arcfelismerő szoftver nagy pontossággal képes rendszerezni egy teljes fotókönyvtárat a felismert arcok alapján.

AR/VR élmények Phab 2 Pro applikációkkal

A világ első Tango-kompatibilis okostelefonja, a Lenovo Phab 2 Pro már elérhető online és a polcokon is, egyedi VR-élményeket téve elérhetővé az okostelefon-felhasználók számára a világ minden részén. A Tango-felhasználók részére a Phab 2 Pro elérhetővé teszi az optimális Tango élményt, új applikációk egész sorát felvonultatva. Hogy működőképes legyen a Tango technológia a Phab 2 Pro percenként 250 ezer mérés elvégzésére képes szenzorokkal lett felszerelve, hogy fel tudja dolgozni a mozgásról, valamint a környezetéről érkező információkat. Az applikációk, melyek ezt a technológiát használják új korszakát nyitják meg az AR és VR élményeknek, így akár a bevásárlás, a játékok, a lakberendezés vagy az oktatás területén is használhatóak. Ezek a beépített applikációk, mint a iStaging, a Matterport és a Hot Wheels Track Builder kidekorálják, felmérik, és lemodellezik a saját enteriőrt. Továbbá lehetővé teszik, hogy lefilmezze magát hologrammal vagy, hogy az otthonát egy virtuális játszótérré alakítsa át.

Tudj meg többet az új Tango élményekről itt.

További hasznos és érdekes cikkek a PixelDesigners Magazine digitális magazinban!

Magyarország első és egyetlen ingyenes kreatív digitális magazinja iPadre, nem csak a kreatív szakmákban dolgozók számára!

PixelDesigners Magazine

PDMtube VIDEÓK