Logitech CREATE tok a 9,7 colos iPad Próhoz

A Logitech a mai napon mutatta be a 9,7 colos iPad Próhoz tervezett, Smart Connectorral ellátott CREATE billentyűzetes tokját. A CREATE olyan eszköztárat ad a felhasználók kezébe, amely hozzásegíti őket ahhoz, hogy a legtöbbet tudják kihozni iPad Pro készülékeikből. A CREATE egyben biztonságos tok, háttérvilágítással ellátott billentyűzet, és beépített Apple Pencil tartó: mindez pihekönnyű formában.

Posztok írása, videók nézegetése, vagy kreatív tervezés közben is hozzásegíti a felhasználókat kreativitásuk és produktivitásuk kiteljesítéséhez.

 

„A CREATE a billentyűzettel ellátott tokok svájci bicskája” – mondta Michele Herman, a Logitech tablet-kiegészítőkért felelős alelnöke. „Minden szükséges eszközt a felhasználók keze ügyébe helyez, a billentyűzetet ráadásul a Smart Connector tölti, így nincs más dolgunk, mint iPad Pród készülékünket gépelési pozícióba helyezni és hozzákezdeni a munkához! A CREATE gépelés élményét egy egészen új szintre emeli az iPad Prón.”

logitech-create-tok-ipadpro97-1

A CREATE tokot úgy tervezték, hogy kizárólag az Apple új Smart Connectorával működjön, így amikor gépelési pozícióba helyezik, automatikusan bekapcsol és párosítja magát az iPad Próval – nincs szükség Bluetooth párosításra. Emellett, mivel a billentyűzethez az iPad Pro biztosítja az áramot, az eszköz töltésére sem kell többé figyelni.

logitech-create-tok-ipadpro97-3

A külön sorban elhelyezett iOS gyorsgombok segítségével a felhasználó anélkül irányíthat programokat, hogy levenné a kezét a billentyűzetről. Könnyedén elérhető a főmenü, gyorsan kereshetők az iPaden vagy az interneten található file-ok, változatható a kijelző fényereje és irányítható a zenék és videók lejátszása – mindezt egy érintéssel. Emellett, a beépített Apple Pencil tartónak köszönhetően a toll mindig kéznél van, amikor szükség lenne rá.

logitech-create-tok-ipadpro97-2

A Logitech különös figyelmet szentelt a színeknek és a borításnak, így a CREATE dizájnos kialakítással nyújt teljes körű védelmet az iPad Pro készülékek számára. Belül a tok egyedi vonalai stabilitást biztosítanak, míg kívülről a sűrű szövésű, prémium minőségű borítás védi a készüléket, ami így ellenáll az ütődéseknek, karcolásoknak és a kiömlő folyadékoknak is.

A 9,7 colos iPad Próhoz készített, új CREATE tok a mai naptól kezdve érhető el a Logitech és az Apple üzletiben, 129,99 dolláros ajánlott kiskereskedelmi áron.

További érdekes és hasznos cikkek a PixelDesigners magazinban!

[appbox appstore appid ?wpappbox_reload_cache]

PDMtube VIDEÓK

Szerző: | 2016-10-30T09:49:31+00:00 2016.08.02.|Rovat: Hírek|Címkék: , , |