A Samsung viselhető eszközeinek portfoliója három új eszközzel bővült: a Gear Sport sokoldalú vízálló okosóra a mozgás szerelmeseinek, a Gear Fit2 Pro továbbfejlesztett okosfunkciókkal ellátott sportkarkötő; míg a Gear IconX a vállalat innovatív, vezeték nélküli fülhallgatójának második generációja. Az új Samsung Gear eszközök segítenek a legtöbbet kihozni a mindennapokból, az egészségesebb, teljesebb élet érdekében.

„A Samsungnál elismerjük a sportembert, aki mindenkiben ott lakik – legyen szó egy könnyed kocogásról vagy akár a következő triatlonra való felkészülésről. Viselhető eszközeinket azzal a céllal készítettük, hogy segítséget nyújtsanak vásárlóinknak saját sportcéljaik elérésében. Nem hiszünk abban, hogy a teljesítménykövetés bonyolult dolog, és kizárólag intenzív edzéshez való – mondta DJ Koh, a Samsung Electronics mobilkommunikációs üzletágának elnöke. – Az új Samsung Gear viselhető eszközök segítséget nyújtanak minden vásárlónknak, hogy élvezhessék az aktív, kiegyensúlyozott és teljes élet örömeit a lehető legegyszerűbb, okos módon.”

A Gear Sport és a Gear Fit2 Pro új fejezetet nyitnak a viselhető eszközök történetében:

  • Nagyfokú vízállóság és piacvezető úszáskövetés: Ideális társ vízi sportokhoz, az úszástól a medencében való játékig, hiszen ezek a készülékek hitelesítetten 5 ATM nyomásig vízállók.
  • A Speedo legújabb, úszóknak készült alkalmazása, a Speedo On segítségével egyszerűen mérhetjük teljesítményünket a medencében, hiszen a Gear Sport és a Gear Fit2 Pro eszközökbe integrált alkalmazás számon tartja a leúszott hosszok számát és idejét, az úszás típusát és sok más adatot is szolgáltat.
  • Csúcstechnológiás szívritmusmérés: a maximális pontosságnak köszönhetően az eszközök valós idejű szívritmusmérést tesznek lehetővé. Segítségükkel folyamatosan követheti pulzusszámát pihenés és edzés alatt egyaránt.
  • Prémium partnerség: Az Under Armour, valamint a Spotify vállalatokkal együttműködve a Samsung segít a legtöbbet kihozni a mindennapokból. Mindkét eszköz hozzáférést biztosít az Under Armour sportalkalmazásaihoz, mint az Under Armour Record™, a MyFitnessPal®, MapMyRun® és az Endomondo™, amelyek a közösségi funkciók mellett a felhasználók sportteljesítményét és egészségmegőrzését is támogatják. A Spotify offline okostelefon nélküli zenehallgatást is lehetővé tesz, így a zene mindenhova elkíséri az eszközök viselőit.
  • Auto Activity Detection: Az integrált funkciónak köszönhetően az új okoseszközök képesek felismerni a következő tevékenységeket: séta, futás, biciklizés, illetve az olyan dinamikus mozgásformákat is, mint a tánc vagy a kosárlabda.
  • Személyre szabott motiváció: az új eszközökkel egyszerűen létrehozható személyre szabott edzésterv, de akár egyéni figyelmeztetéseket és elérendő célokat is beállíthatunk.

Gear Sport: társ az aktív élethez

A Gear Sport praktikus okosóra, minimalista kialakítással, 1,2 hüvelyk átmérőjű Super AMOLED kijelzővel és továbbfejlesztett felhasználói felülettel. A Gear Sport segítségével a vásárlók elérhetik sportcéljaikat, figyelmeztetéseket kaphatnak a táplálkozásukkal vagy a sporttevékenységeikkel kapcsolatban, akár offline állapotban is.

A készülék ellenállóképessége a katonai követelményeknek is megfelel, a legtöbb környezetben üzemképes. A könnyen cserélhető, 20 mm széles óraszíj különféle színekben lesz elérhető. A Gear Sport kék és fekete színekben lesz megvásárolható. Az eszköz a Gear termékskála alapvető szolgáltatásait is biztosítja:

  • A Samsung Connect alkalmazással egyszerűen irányíthatók a Samsung IoT-képes eszközei.
  • Távirányítóként is használható PowerPoint-prezentációhoz vagy a Samsung Gear VR headset használatakor.

Gear Fit2 Pro: fitneszkarkötő GPS funkcióval

Az új úszáskövető és szívritmusmérési funkciók mellett az új Gear Fit2 Pro beépített GPS funkciót is kínál, amellyel pontosan rögzíthető a futás vagy biciklizés során megtett útvonal és a mozgáshoz kapcsolódó számadatok. A Gear Fit2 Pro ívelt, 1,5 hüvelyk átmérőjű Super AMOLED kijelzője és nagy felbontású, színes érintőképernyője kényelmesebbé teszi a valós idejű frissítések és értesítések elolvasását. Az ergonomikus, fekete és vörös színekben elérhető csuklószíj könnyű, így bármely tevékenységhez kényelmesen viselhető.

Gear IconX: kényelmes, vezeték nélküli fülhallgató

Az IconX vezeték nélküli fülhallgatóval online és offline is hallgathatunk zenét, elég feltölteni kedvenc zeneszámainkat egy Samsung okostelefonról vagy személyi számítógépről, vagy Bluetooth-kapcsolaton keresztül játszani azokat. Akár edzés közben is élvezhetjük az ütemeket, hiszen az új IconX fülhallgatóval hangvezérléssel is válogathatunk kedvenc számaink között a Bixby-nek köszönhetően.

A megújult készülék fekete, szürke és pink színben vásárolható meg. Az új, ergonomikus kialakításnak köszönhetően sokkal könnyebb, így használata is kényelmesebb. A Gear IconX-szel a sportteljesítmény nyomon követhető, sőt, az eszköz akár futóedzőként is funkcionálhat, amely a fülhallgató megérintésével aktiválható, és közvetlenül a felhasználó fülébe mondja a legfontosabb adatokat az edzéséről – mindezt valós időben, telefon használata nélkül. A gyorstöltésnek és az akkumulátor megnövelt üzemidejének köszönhetően a 4 GB méretű belső tárhellyel rendelkező eszköz akár 5 óra zenelejátszásra képes telefonról való streaming estén, és akár hét óra zenelejátszásra képes, ha az IconX-re közvetlenül rá van töltve zene.

Samsung Gear Sport termékjellemzői

Gear Sport
Szín Fekete, kék
Kijelző 1,2” méretű, kör alakú Super AMOLED
360 x 360 felbontás, 302 ppi pixelsűrűség
Full Color Always On Display
Corning ® Gorilla ® Glass 3
Processzor Kétmagos, 1,0 GHz
Operációs rendszer Tizen
Méret 42,9 (Sz) x 44,6 (H) x 11,6 (M) mm
50 g (szíj nélkül)
Óraszíj 20 mm széles
Memória 4 GB belső memória, 768 MB RAM
Csatlakoztathatóság Bluetooth® v4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, GPS/GLONASS/Beidou
Érzékelők Gyorsulásmérő, giroszkóp, barométer, szívritmusmérő, fényérzékelő
Akkumulátor 300 mAh
Töltő Vezeték nélküli töltés
Ellenállóság 5 ATM nyomásig vízálló

MIL-STD-810G

Kompatibilitás Samsung Galaxy: Android 4.3 vagy újabb
Más Androidos készülék: Android 4.4 vagy újabb
iPhone 7, 7 Plus, 6S, 6s Plus, SE, 5 *iOS 9.0 vagy újabb

Samsung Gear Fit2 Pro termékjellemzői

Gear Fit2 Pro
Szín Fekete, vörös
Kijelző 1,5” méretű, ívelt Super AMOLED
216 x 432 felbontás, 310 ppi pixelsűrűség
Corning® Gorilla® Glass 3
Processzor Kétmagos, 1,0 GHz
Operációs rendszer Tizen
Méret 25,0 (Sz) x 51,3 (H) mm
34 g (nagy), 33 g (kicsi)
Óraszíj Kicsi (csuklóméret: 125 – 165 mm)
Nagy (csuklóméret: 158 – 205 mm)
Memória 4 GB belső memória, 512 MB RAM
Csatlakoztathatóság Bluetooth® v4.2, Wi-Fi b/g/n, GPS/GLONASS/Beidou
Érzékelők Gyorsulásmérő, giroszkóp, barométer, szívritmusmérő
Akkumulátor 200 mAh
Töltő Pogo típusú
Ellenállóság 5 ATM nyomásig vízálló
MIL STD 810G
Kompatibilitás Samsung Galaxy: Android 4.3 vagy újabb
Más Androidos készülék: Android 4.4 vagy újabb
iPhone 7, 7 Plus, 6S, 6s Plus, SE, 5 *iOS 9.0 vagy újabb

Samsung Gear IconX 2018 termékjellemzői

Gear IconX 2018
Szín Fekete, szürke, pink
Méret Fülhallgató: 18,9 (Sz) x 21,8 (M) x 22,8 (H) mm/ Tok: 73,4 (Sz) x 44,5 (M) x 31,4 (H) mm
Tömeg Fülhallgató: 8,0 g fülhallgatónként / Tok: 54,5 g
Memória 4 GB (fülhallgatónként)
Csatlakoztathatóság Bluetooth® v 4.2
Érzékelők Gyorsulásmérő, infravörös, kapacitív érintésérzékelő
Akkumulátor Fülhallgató: 82 mAh / Töltőtok: 340 mAh
Zenelejátszás: akár 7 óra (önálló üzemmódban) / akár 5 óra (Bluetooth üzemmódban)
Beszéd: akár 4 óra
※ A töltőtok egyszeri teljes újratöltést tesz lehetővé útközben.
USB 2.0 és Type-C
Hangszóró 5,8 pi Dynamic Driver hangsugárzó
Kompatibilitás Android 4.4 vagy újabb

1,5 GB RAM vagy több

Hang Hangformátumok: MP3, M4A, AAC, WAV, WMA (WMA v9)
Hangkodek: Samsung Scalable Codec, SBC
Hangvezérlés
nyelvei
Angol (USA), kínai (Kína), német (Németország), francia (Franciaország), spanyol (USA), koreai (Dél-Korea), olasz (Olaszország), orosz (Oroszország), japán (Japán)

További hasznos és érdekes cikkek a PixelDesigners Magazine digitális magazinban!

Magyarország első és egyetlen ingyenes kreatív digitális magazinja iPadre, nem csak a kreatív szakmákban dolgozók számára!

PixelDesigners Magazine

PDMtube VIDEÓK