A Logitech a mai napon mutatta be Z337 Bold Sound with Bluetooth® elnevezésű hangrendszerét. Ez az első, otthoni használatra tervezett hangrendszer a vállalattól, amely Bluetooth kapcsolattal rendelkező számítógépekről, tabletekről és okostelefonokról – amelyek között ráadásul egyszerűen és gyorsan váltogathatunk – is képes zenét lejátszani.

“A Z337 kiváló hangzást biztosít, bármilyen eszközzel is használjuk,” mondta el Philippe Depallens, a Logitech Audio vezérigazgatója. „Emellett kifejezetten egyszerűvé tettük a különböző forrásokról történő streamelést. A váltáshoz nincs is másra szükség, mint, hogy megállítsuk a zenét az egyik eszközön és elindítsuk a másikon.”

80 wattos maximális teljesítménye mellett a Z337 tiszta mélyeket és magasakat kínál. A vezeték nélküli kapcsolódási lehetőségeken kívül a rendszer 3.5 milliméteres jackkel és RCA-kábellel is csatlakoztatható. Így egyszerűen összeköthetünk egy monitort, számítógépet, vagy játékkonzolt a rendszerrel, míg okoseszközeinkkel élvezhetjük a vezeték nélküliség szabadságát.

logitech-z337-2

 

A hangrendszert a mellékelt kontroller segítségével vezérelhetjük. Az irányító panelen keresztül ki és bekapcsolhatjuk, állíthatjuk a hangerőt, vezérelhetjük a Bluetooth párosítást, valamint egy fejhallgatót is csatlakoztathatunk ezen keresztül a Z337-hez. A mélynyomó hátulján a basszust dedikált gombbal állíthatjuk.

A Logitech Z337 Bold Sound with Bluetooth várhatóan októbertől lesz elérhető Magyarországon, ajánlott kiskereskedelmi ára 79.99 Euró.

További érdekes és hasznos cikkek a PixelDesigners magazinban!

[appbox appstore appid ?wpappbox_reload_cache]

PDMtube VIDEÓK