Az új, átalakítható üzleti PC-t, a továbbfejlesztett Spectre x360 laptopot, a következő generációs Sprout by HP számítógépet és az ívelt, játékra szánt kijelzőt a vásárlói igények ihlették.

„A HP elmúlt éve az innovációról szólt, és ez idén sem lesz másként: jelentős fejlesztéseket végzünk PC kínálatunkban, annak érdekében, hogy egyedülálló élményt nyújtsunk mind otthoni, mind üzleti felhasználóinknak” – nyilatkozta Ron Coughlin, a HP Inc. Személyes rendszerek üzletágának elnöke. – „Folyamatosan gyűjtjük a visszajelzéseket ügyfeleinktől, és ezekre alapozva alkotunk újat.”

Legyen szó otthoni, munkahelyi vagy olyan számítógépről, amelyet útközben használunk, a HP prémium eszközeit az ügyfelek igényeire tervezték. A ma bemutatott új termékek közé tartoznak a következők:

HP EliteBook x360

A világ legvékonyabb, átalakítható üzleti gépe(1) egyesíti a HP Spectre nagy teljesítményű, vékony és könnyű kialakítását, a HP EliteBook Folio által kínált üzleti kommunikációs lehetőségeket és a HP Elite nagyvállalati szintű biztonságát és tartósságát. Az egy töltéssel akár 16 órán és 30 percen keresztül használható(3) eszköz  a világ leghosszabb akkumulátor-üzemidejét biztosítja az átalakítható gépek között(4). Az olyan üzleti kommunikációt egyszerűsítő funkciók, mint a dedikált konferenciabillentyűk, a nagy teljesítményű hangrendszer, a választható 13,3” (33,7 cm) képátlójú, 4K UHD felbontású(2), a Windows Hello(5) technológiát és a tollal való adatbevitelt(6) támogató kijelző növelik az eszköz hatékonyságát és a munkahelyi értekezletekbe is új lendületet visznek.

Ez az üzleti célú, átalakítható gép a világ legbiztonságosabb és legjobban menedzselhető számítógépeinek(7) tartott HP Elite termékcsalád tagja. Amellett, hogy felvonultatja a legújabb innovációkat, így a HP Sure Start technológia 3. generációját(8), a világ egyetlen dinamikus védelmi funkcióval is ellátott öngyógyító BIOS rendszerét, a jövő irodája számára is védelmet nyújt a HP WorkWise(9) révén, amely a legkorszerűbb okostelefonos alkalmazás a számítógépek felügyeletére, és elsőként kínál az illetéktelen beavatkozás elleni Tamper Protection(10) védelmet.

HP Spectre x360

A HP 13,3” képátlójú modelljének sikere után a HP 15,6” (39,6 cm) képátlójú, második generációs x360 modellje a legnagyobb teljesítményű a Spectre termékcsaládban. A nagyobb akkumulátor akár 12 óra 45 perces(4) üzemidőt is lehetővé tesz, egy extrém vékony kávájú, 4K felbontású kijelző(2) mellett. Ez az akkumulátor-üzemidő megközelíti a tavaly bemutatott, Full HD felbontású modell üzemidejét.

A legújabb Intel® Core™ processzorokkal(11), valamint nagy teljesítményű NVIDIA® GeForce® 940MX grafikus kártyával is felszerelt HP Spectre x360 a nagyszerű hangélmény biztosításához a Bang & Olufsen szakértői által hangolt két, előre néző hangszórót, a Windows Hello(5) technológia támogatására pedig infravörös kamerát is tartalmaz.

HP ENVY Curved All-in-One 34

A HP díjnyertes, a világ legszélesebb kijelzőjű all-in-one asztali számítógépének(12) új kiadása nagyobb teljesítményt nyújt az elképesztő multimédiás élmény biztosításához. Az új all-in-one PC 34” képátlójú, Technicolor színtanúsítvánnyal, Ultra WQHD felbontású, extrém vékony kávájú ívelt kijelzővel(13) rendelkezik, amely szinte lebeg a négy, Bang & Olufsen által hangolt beépített hangszóró fölött. Esti használathoz a kijelző egyszerűen átváltható halvány kék megvilágításra, amely könnyítés a szemnek, és hozzájárul a jobb éjszakai alváshoz.

A HP bemutatja az új Sprout Pro by HP modellt, az egyedülálló élményt nyújtó all-in-one számítógép második generációját. Az alapjaitól újratervezett gépet 2,2 mm vastag, 20 pontos, Touch Mat kijelzővel látták el, amely élesebb képet, kivetítve közel 1080p felbontást(14) biztosít. A korszerű technológiák és az új funkciók könnyebbé teszik a felhasználók munkáját az oktatás, a kiskereskedelem és a gyártás terén is, hiszen a fizikai és a digitális világ határainak elmosódásával vizuális elemekben bővelkedő, interaktív tartalmak létrehozását teszik lehetővé. Az eszköz új generációja megkönnyíti a Windows 10 Pro kezelését, és a hatékony szoftvernek köszönhetően a Sprout olyan főbb funkciói érhetők el egyszerűbben, mint a gyorsabb 2 dimenziós beolvasás és az úttörő jelentőségű, nagy pontosságú 3 dimenziós beolvasás. A termék részét képezi egy aktív toll, amely jegyzeteléskor és tervezéskor nyomásra érzékeny digitális írást tesz lehetővé. A gép már Intel® Core™ i7 processzorral(11), 512 GB méretű SSHD-tárolóval, 16 GB DD4-2400 memóriával, valamint NVIDIA® GeForce® GTX 960M grafikus kártyával rendelkezik a gyorsabb 3 dimenziós beolvasás(14) érdekében.

Az először augusztusban bemutatott OMEN X by HP az új OMEN X 35 Curved Display megjelenésével még közelebb hozza a játékosokat a virtuális világhoz. Ez az első NVIDIA® G-Sync™ technológiával felszerelt OMEN kijelző. Ennek köszönhetően az akadozás és képkésés többé nem jelent problémát és nagyobb frissítési gyakoriság érhető el, ami természetesebb és valósághűbb játékélményt biztosít. Az OMEN sorozat kiegészítése a legújabb, 35” képátlójú ívelt kijelzővel új szintre emeli a magával ragadó élmény fogalmát az ellenségeikkel a csatatéren harcba szálló, vagy a versenypályán küzdő játékosok számára.

Ár és elérhetőség:

  • A HP EliteBook x360 várhatóan 2017 januárjának második felében lesz elérhető az EMEA régióban, 1099 eurós induló áron.
  • A HP Spectre x360 15,6” várhatóan 2017 januárjának második felében lesz elérhető az EMEA régióban, 1599 eurós induló áron.
  • A HP ENVY Curved All-in-One 34 várhatóan 2017 januárjában lesz elérhető az EMEA régióban, 1999 eurós induló áron.
  • A Sprout Pro by HP ára és üzleti ügyfelek számára való elérhetősége várhatóan 2017 márciusában válik majd ismertté az EMEA régió egyes országaiban.
  • Az OMEN X 35 Display várhatóan 2017 áprilisában lesz elérhető az EMEA régióban, 1299 eurós induló áron.

További hasznos és érdekes cikkek a PixelDesigners Magazine digitális magazinban!

Magyarország első és egyetlen ingyenes kreatív digitális magazinja iPadre, nem csak a kreatív szakmákban dolgozók számára!

PixelDesigners Magazine

PDMtube VIDEÓK