A Logitech saját márkája a Logitech G a mai napon jelentette be G512 Mechanikus Gaming billentyűzetét, illetve egy új, mechanikus kapcsolót a GX Blue-t.

A G512 a G413 és G513 utódja, háromféle (taktilis, lineáris, GX Blue) billentyűzetvariációval is választható. A taktilis különlegessége, hogy erőteljes, érezhető visszajelzést ad lenyomáskor, a lineáris ugyanakkor sima leütést kínál. Az új GX Blue pedig hallható kattanást produkál, ez utóbbi hamarosan a G513-on is elérhetővé válik választható opció formájában.

“A célunk az, hogy egyre több variációt ajánlhassunk a játékosoknak, hogy mindenki azt a játékélményt választhassa, amelyik leginkább közel áll hozzá” mondta el Ujesh Desai, a Logitech Gaming alelnöke és vezérigazgatója. 

A G512 a Logitech G LIGHTSYNC technológiájával felszerelve érkezik, 16.8 millió színt kínálva, amellett, hogy a megvilágítási zónákat is állíthatjuk a Logitech Gaming Software (LGS) segítségével. 

A G512 eloxált 5052-es alumínium-ötvözetből készült, fekete színben, beépített USB porttal érkezik. 

Ár és elérhetőség 

A G512 várhatóan 2018 júniusában érkezik 129 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron. A G513 GX Blue gombokkal várhatóan szintén 2018 júniusától lesz elérhető Amerikában, Kanadában és egyes európai országokban 179 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

További hasznos és érdekes cikkek a PixelDesigners Magazine digitális magazinban!

Magyarország első és egyetlen ingyenes kreatív digitális magazinja iPadre, nem csak a kreatív szakmákban dolgozók számára!

PixelDesigners Magazine

PDMtube VIDEÓK